ATT GÖRA

ATT GÖRA

Förutom att besöka vår handelsbod och slå dig ner med en glass en stund finns även andra saker som händer på gården. Beroende på säsong erbjuder vi olika alternativ och just nu är det grillkväll och lammys på schemat.

GRILLKVÄLL

Upplev skogen i Verkligheten och samlas runt lägerelden. Här får ni med er en korg med korvar från trakten, hembakade korvbröd och goda tillbehör. I skogen tänder ni sedan elden, njuter av skogen runt er och eldens sprakande. Orkar ni inte vänta på glöden kan ni istället steka korvarna i någon av de stekpannor som finns. Här sitter ni så länge ni vill, kanske tills mörkret faller.

Vi bokar alltid bara ett sällskap åt gången så ni behöver inte tänka på trängsel, här är bara ni och naturen. Grillkvällar kan bokas alla kvällar i veckan från den tid som passar er.

2 personer: 640kr

Barn/styck: 95kr

prylar i vindskydd
prinskorvar
Folk vid lägerelden

FIKA MED LAMMYS

Så här års är det fullt med små gulliga ulliga lamm i hagen. Våra 12 tackor är väldigt kelsjuka och deras 15 små lamm är busiga och klappvänliga. Kom och häng med oss ut i hagen för en stunds lammys, avsluta sedan med en fika med kaka, bulle, kaffe eller saft. Vi har även glass som kan köpas till för den som vill. Ps. även våra kaniner Maj och Siv kan vara sugna på ett maskrosblad eller två.

Minst 4 personer och max ca tio. 100 kr per person. Lammysen är kl. 10:00 på helger och klockan 14:00 vissa vardagar. Maila för bokning.

Per person / inklusive fika: 100kr

Maila oss för att boka!
Elin myser med lamm
lamm

Ps. Ni har väl inte missat vårt nya logi och upplevelsekoncept Naturlogi? Läs mer här ->