BUTIK

MED OMTANKE OM MÄNNISKOR OCH MILJÖ

Här hittar du allt från lammskinn från våra egna får, tvål, textilier till dukning och bad, köksredskap till glass och våra egna grönsaker. Vi väljer våra produkter med omsorg och vårt fokus ligger på att välja produkter som håller länge och där både tillverkning och användande sker på ett miljösmart sätt.

När du handlar i butiken kan du vara säker på att vilken sak du än fastnar för så är den tillverkad med omsorg om människor och miljö!

ÖPPETTIDER

  • Stängt för säsongen, välkommen till advent igen!

Betalning sker kontant eller med Swisch. Ibland när vi är hemma har vi extraöppet, håll utkik här eller på Facebook. I anslutning till butiken finns även en loppis.

GRÖNSAKER

I butiken hittar du även säsongens grönsaker, odlade här på vår egen gård. Alla grönsaker är småskaligt och ekologiskt odlade utan stora maskiner, de är dessutom endast gödslade med näring från gårdens djur. Mer hållbart än så blir det inte!

REKO

När det är skördetid hittas vi ofta på REKO Linköping. Kika in här: REKO Linköping för information om nästa utlämningstillfälle. Vi säljer inte på alla utlämningar så håll utkik efter ett inlägg från Verklighetens Gård!

ÄGG

Våra höns ger oss de godaste ägg med den gulaste gula man kan tänka sig. De går i en stor gård där de hittar både mask och gräs att äta. Vi har olika raser och därför även olika färg på äggen, vita, bruna, gröna och turkosa.

Har du tur finns de till försäljning i butiken.

Tuppen Doris Tuppen knut

Maila oss för mer info!