BUTIK

MED OMTANKE OM MÄNNISKOR OCH MILJÖ

Vi väljer våra produkter med omsorg och är noga när vi väljer vilka vi vill vara återförsäljare för. Vårt fokus ligger på att välja produkter som håller länge och där både tillverkning och användande sker på ett miljösmart sätt. Helst vill vi hitta hantverkare och tillverkare från Sverige, men ibland måste vi sträcka oss längre för att hitta det vi söker.

I butiken hittar du även våra egna varor, framförallt grönsaker och produkter från ull och lammskinn. Vi driver gården utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller stora maskiner. Vi odlar och har djur för att vi tycker om det och för att kunna erbjuda våra kunder närproducerade livsmedel och produkter med så liten påverkan på miljön som möjligt.

När du handlar i butiken kan du vara säker på att vilken sak du än fastnar för så är den tillverkad med omsorg om människor och miljö!

ÖPPETTIDER

  • Lördag & Söndag 11-17

Betalning sker kontant eller med Swisch. Ibland när vi är hemma har vi extraöppet, håll utkik här eller på Facebook. I anslutning till butiken finns även en loppis.

GRÖNSAKER

Vi odlar mycket grönsaker här på gården och säljer överskottet via direktförsäljning på gården men också via REKO Linköping på Facebook. Alla grönsaker är småskaligt och ekologiskt odlade utan stora maskiner, de är dessutom endast gödslade med näring från gårdens djur. Mer hållbart än så blir det inte!

REKO

Kika in på REKO Linköping för information om nästa utlämningstillfälle. Vi säljer inte på alla utlämningar så håll utkik efter ett inlägg från Verklighetens Gård!

ÄGG

Våra höns ger oss de godaste ägg med den gulaste gula man kan tänka sig. De går i en stor gård där de hittar både mask och gräs att äta. Vi har olika raser och därför även olika färg på äggen, vita, bruna, gröna och turkosa.

Har du tur finns de till försäljning i butiken.

Tuppen Doris Tuppen knut

Maila oss för mer info!