CAMPING

CAMPING I VERKLIGHETEN


Campingen är stängd för säsongen, välkommen igen i vår!

Nu har du möjlighet att stanna en natt eller flera i Verkligheten! Här har vi en minicamping med tre ställplatser för husbil eller husvagn och även plats för tält. Här sover du på det vi kallar midsommarängen precis utanför hagen. Tillgång till vattentoalett och dusch finns i det gamla utedasset, här finns även en enklare ho till disken.

Här prioriterar vi närhet till naturen och enkelheten. Kanske hälsar fåren på under morgonkaffet eller kanske har gårdens höns värpt så det finns färska ägg att köpa? På sommaren finns nästan alltid möjlighet att skörda grönsaker till kvällens middag, eller kanske hyra grillplatsen uppe i skogen?

Vill du som sover i tält hellre slå upp tältet i skogen än på ängen går det bra, här kan du tälta i skogen samtidigt som du har tillgång till toalett och dusch!

PRISER

Betalning sker kontant eller med Swisch.

Maila oss för mer info!

ÖPPETTIDER

Vi har öppet under sommaren och fram till hösten, vi tar inga förbokningar men det går bra att maila innan för att se så det finns plats. På midsommarafton och lördagen efter 29/6 är det fest här i Verklighetens loge. Då är campingen stängd eller full av festgäster.

UTFLYKTSMÅL I NÄRHETEN

I närheten finns flera utflyktsmål, kanske ta med picknick och uppleva några av naturreservaten i området? Eller passa på att besöka Astrid Lindgrens Värld eller Kolmården, vi ligger mitt emellan med ca en timmes bilresa till båda. Eller varför inte hyra vår kanot och paddla en tur, i närheten finns flera fina sjöar och Svartån och Kinda kanal. Besökstips från oss är även Trollegater och Hackelboö naturreservat, det är våra favoritmål när vi ska göra en kortare utflykt med barnen.

Trollegater

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Läs mer hos Kinda Turism.

Hackelboö

Hackelboö är ett trivsamt ordnat naturreservat längs med riksväg 34, här finns fem spännande uppdrag för barn och även en liten badstrand och grillplats. Läs mer hos Länsstyrelsen.

Badplatser

Flera badplatser finns i närheten men den vi brukar åka till är Hultabadet i Järnlunden som ligger ca 5 km bort. Där finns både omklädningsrum, toalett och en liten glasskiosk.

Kanot

För våra gäster finns även möjlighet att låna vår kanot. Här har du flera fina iläggsplatser inom räckhåll, har du takräcke på bilen fraktar du kanoten lätt.

Maila oss för mer info!
På spång i Hackelboö
Klurigheter i Hackelboö
Upptäck i Hackelboö
Grottor i Trollegater
Kanottur på Drögen